BacktoCore is eerste bedrijfsvriend!

Het Vriendenfonds is druk bezig met het oprichten van een bedrijfsvriendenclub. Albert’s Club genaamd. Vernoemd naar, hoe kan het ook anders, Albert Schweitzer, tevens naamgever van ons ziekenhuis. We kozen voor deze naam omdat het de vriendschapsband benadrukt, immers vrienden noem je bij de voornaam! We hopen de komende periode nog vele vrienden te mogen verwelkomen in Albert’s Club. Deelname kent vele voordelen (bekijk de verschillende deelname mogelijkheden hier). De eerste ondernemer die enthousiast reageerde is Remco Valkman van het bedrijf BacktoCore. We stelden hem enkele vragen.

 

U bent de eerste officiële bedrijfsvriend van het Vriendenfonds, wat vindt u daarvan? 
Een hele eer!

Waarom bent u bedrijfsvriend van het Vriendenfonds geworden? 
Gezondheid en arbeid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. BacktoCore is specialist op HR-gebied en ziet in de dagelijkse praktijk hóe belangrijk welzijn en gezondheid zijn voor het functioneren van medewerkers. De gezondheidszorg werkt vandaag vooral reactief in plaats van preventief. Voor medewerkers, bedrijfsleven en de gezondheidszorg zelf valt op dat terrein nog veel winst te behalen. Daarvoor is een goede band tussen bedrijfsleven en gezondheidszorg nodig. Vandaar de stap om bedrijfsvriend van het Vriendenfonds te worden.

Hoe belangrijk is goede zorg in de regio voor u? 
Die is onontbeerlijk. Hoe langer de mensen op goede zorg moeten wachten, hoe groter de schadepost. Voor de medewerker, bedrijf en maatschappij!

Wist u dat het ASz een topklinisch ziekenhuis is? 
Zeker. De beste in Nederland zelfs! En ik lees regelmatig goede berichten over ‘ons’ ziekenhuis. dat maakt me trots.

Heeft u zelf (positieve) ervaringen met het ASz, zoja wilt u daar iets over vertellen. 
Ik ben aldaar uitstekend verpleegd na mijn hernia-operatie in Rotterdam. Ook mijn dochter heeft in het Asz de beste zorg gehad ten tijde van haar astma-aanvallen. Niets anders dan lof voor medewerkers & organisatie.

Wat is/doet BacktoCore en wie is uw doelgroep? 
BacktoCore richt zich op payrolling, personeelsmanagement & backofficeondersteuning aan bedrijven, intermediairs & overheden.

Waarin onderscheid BacktoCore zich van de collega’s? 
Kennisniveau. Door veel bestuurlijke – en politieke activiteiten op brancheniveau zijn wij in staat onze klanten eerder dan onze collega’s te adviseren hoe voor te sorteren op toekomstige wet- en regelgeving.

Hoelang bent u al ondernemer en waar kunnen we u nog meer van kennen? 
Ik ben al vanaf 2002 ondernemer en de meeste mensen kennen mij als eigenaar van NestrX Uitzendbureau – het uitzendbureau speciaal voor de 50 en 65 plussers.

Bent u nog meer maatschappelijk betrokken in deze regio? Zoja, op welk gebied?
Ja, ik draag graag mijn steentje bij. Ik en mijn bedrijf doen dat op vele gebieden in deze regio; onder meer sponsoren we sportclubs, het Dordrechts Museum en activiteiten Rotary waar we ook qua deelname onze steentje bijdragen.

Zou u andere ondernemers aanraden om ook lid te worden?
Maar natuurlijk. Vandaag nog. Kom op collega’s, goede zorg in de regio is belangrijk!

 

   

Sluiten