Drechtstadloop 2018 zeer succesvol

Zondag 4 november was een sportieve en zonnige dag! Honderden lopers renden door de Dordtse binnenstad. Sport en gezondheid blijft toch een mooie combinatie en dat vonden ook de vele deelnemers die vrijwillig een bijdrage leverden aan het goede doel dat aan de loop gekoppeld was.

Oncologieverpleegkundige Paola Offerman die de cheque in ontvangst mocht nemen namens het Vriendenfonds is dolblij met de opbrengst van de Drechtstadloop: maar liefst 6500 euro. Paola is verpleegkundige op de oncologieafdeling en coƶrdineert het voet- en handmassageproject op de Dagbehandeling Oncologie. Deze massages maken het ondergaan van chemotherapie veel draaglijker voor patiƫnten met kanker. De opbrengst komt geheel te goede aan hand- en voetmassage. We danken alle deelnemers en teams die een extra donatie hebben gedaan voor hun fantastische steun!

Ook leuk om te weten… er was een groot team van ASz medewerkers die zich van hun sportieve kant hebben laten zien.

En wist u dit al??
Op 21 december vindt de jaarlijkse SantaRun plaats. Ook dan kunt u (in Kerstmanpak!!) weer sportief meedoen en door de feestelijk verlichte (Kerst)binnenstad van Dordrecht lopen/rennen/wandelen. De opbrengst van deze ludieke Kerstloop komt ook ten goede aan het Vriendenfonds. Hierover volgt later meer informatie maar u kunt alvast de site bezoeken.

Sluiten