DrechtStadLoop(t) voor Vriendenfonds

Sportiviteit en gezondheid gaan hand in hand

De DrechtStadLoop is een sportieve activiteit in onze regio voor jong en oud. Sporten is gezond voor alle leeftijden en iedereen kan deelnemen in zijn eigen en tempo en afstand. Gezondheid is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. De opbrengst van dit jaar zal worden geschonken aan het Vriendenfonds. Het is bestemd voor onderzoek naar methoden en technieken om allerlei vormen van kanker te bestrijden. Op dit moment loopt er een specialistisch onderzoek onder leiding van Dokter M. Levin. Hij onderzoekt chronische leukemie, een vorm van bloedkanker. Dit onderzoek kan alleen uitgevoerd worden als er op korte termijn financiële middelen ter beschikking komen.

We zijn er dan ook trots op te kunnen melden dat de opbrengst van de DrechtStadLoop ten goede zal komen aan dit onderzoek via het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Doet u ook mee? Loopt u voor het ASz Vriendenfonds en tegen kanker?

Vorig jaar werd er door de Drechtstadlopers maar liefst 7,500 euro bij elkaar gelopen. Lukt het om dat bedrag dit jaar te overtreffen…..?

Hoe kunt u bijdragen?
In programma van de 11e DrechtStadLoop is een 5 km en 10 km Bedrijvenloop opgenomen, de opbrengst daarvan gaat naar het Vriendenfonds tbv het onderzoek van M. Levin. Hiervoor kunt u zich met een bedrijfsteam inschrijven. Maar ook individuele lopers kunnen hun steentje bijdragen door tijdens de aanmelding een kleine donatie te doen.

 

Wilt u meelopen als individu of met een bedrijfsteam? Kijk hier voor meer informatie

 

Sluiten