Er staat een Wensboom in de hal!

UPDATE>> Er zijn maar liefst 3 wensen uitgekozen die in vervulling zullen gaan; een bijzondere weegstoel wordt aangeschaft die het makkelijker maakt patiënten te wegen die niet (lang) kunnen staan, er wordt speciaal speelgoed voor de kinderafdeling aangeschaft en een tovertafel voor de afdeling geriatrie. Meer informatie volgt als de wensen gerealiseerd zijn. Wij feliciteren de inzender van harte met hun mooie wensen en hopen dat ze er lang plezier van zullen hebben.

Kerst is een periode waarin traditiegetrouw vele goede wensen uitgesproken worden. Deze periode biedt dan ook een mooie gelegenheid om enkele bijzondere wensen in vervulling te laten gaan. Tot 4 januari kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers wensen noteren en in de KerstWensBoom hangen. Begin 2018 zal er een selectie gemaakt worden van wensen die aansluiten bij de doelstellingen van het Vriendenfonds. Eén of meerdere wensen zullen in vervulling gaan! We zien al vele kaarten en mooie wensen in de boom hangen en en zijn zeer benieuwd welke wensen straks vervuld gaan worden. Hangt er van u al een wens in de boom???

Het Vriendenfonds van het ASz wenst iedereen een heel gezond 2018 toe.  En we spreken de wens uit u te mogen verwelkomen als Vriend/Donateur. Wilt u bijdragen aan goede zorg, vul dan hier uw gegevens in.

 

Sluiten