Hole-in-one voor het Vriendenfonds!!

UPDATE>>
Hole-in-one voor het Vriendenfonds!!
Prachtige opbrengst van een mooie dag.

Op golfclub Crayestein verzamelden zich woensdag 23 mei zo’n 40 enthousiaste golfers om deel te nemen aan een bijzonder golftoernooi, georganiseerd door Vicky en Wouter Eenhoorn. Wouter heeft ervaring* met de organisatie van een golftournooi, want dit was niet de eerste keer dat hij zich sportief inzet en op die manier geld inzamelt. We zijn er trots op dat het Vriendenfonds van het ASz dit jaar het goede doel is waar de opbrengst van deze sportieve dag heengaat. De organisatie van Golf2FightCancer heeft ervoor gekozen om de gehele opbrengst ter beschikking te stellen aan het onderzoek naar chronische leukemie van dr. Mark David Levin.

Het was een mooie dag! Onder ideale weersomstandigheden werd er tot aan het begin van de avond gegolfd, waarna, tijdens en gezellige barbecue, een trotse Wouter Eenhoorn de totale opbrengst bekend kon maken; ruim 5000 euro. Een enorm bedrag. De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen door een blije Wim de Leur, voorzitter van het vriendenfonds.

Organiseert u ook een (sportief) evenement waaraan u een goed doel wilt koppelen? Wij komen graag met u in contact via email vrienden@asz.nl of telefonisch via 06 12 70 76 96.

*Golf2FightCancer
Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseerden Vicky en Wouter Eenhoorn een golftoernooi waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderzoek van dr Mark-David Levin naar Chronische Leukemie. In 2017 is EUR 4.000,00 opgehaald. Gespeeld werd met een ‘shotgun start’; alle deelnemers beginnen met hun ‘flight’ gelijktijdig op verschillende ‘tees’. Het inschrijfgeld bedroeg EUR 150,00 per persoon en bedrijfsteam konden een zgn ‘flight’ afnemen voor EUR 750,00 (excl. BTW). Bovendien werd de bedrijfsnaam aan een ‘hole’ toegekend.

Sluiten