Drechtsteden Winter Spelen maandagavond 18 maart schaatsen voor het leven

Schaatsen voor het Leven
Met trots presenteren wij de eerste editie van ‘onze eigen’ Drechtsteden Winter Spelen. Op maandagavond 18 maart gaan we Schaatsen voor het Leven.

In het ijsstadion van de Sportboulevard Dordrecht organiseren wij een sportieve schaatsavond.

Schaatsliefhebbers (ervaren en onervaren) kunnen zich aanmelden om een Rondje Dordt te schaatsen in de afstanden van 1, 5 of 10 kilometer.

Naast een sportieve avond, heeft dit evenement een belangrijk doel: geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek van longarts Erik von Meijenfeldt verbonden aan het Albert Schweitzer ziekenhuis. Met dit onderzoek wil ons ziekenhuis de zorg vóór en na operaties op longpatiënten in heel Nederland sterk verbeteren. Fondsen voor dit onderzoek zijn hard nodig.

Wij hopen zoveel mogelijk Drechtstedenaren bereid te vinden dit onderzoek te ondersteunen, met z’n allen gaan we Schaatsen voor het Leven. Het is de bedoeling dat de schaatsende deelnemers op zoek gaan naar sponsoren in hun omgeving. Denk daarbij bijvoorbeeld aan familie, vrienden, collega’s, buren en werkgever. Op deze manier kunnen we gezamenlijk een wezenlijke bijdrage leveren aan een belangrijk goed doel.

Mogen we op u rekenen? Kijk snel op onze speciale eventsite

Deze avond wordt u aangeboden door het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis, in samenwerking met de IJssportinDordt partners, Optisport en het Sportbedrijf Dordrecht.

Sluiten